Dr.Organic Bio Kendermag Sampon

Dr.Organic Bio Kendermag Sampon

Nincs raktáron

A bioaktív kendermagolaj tartalmazza az egészséges hajhoz szükséges Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat.  A 2 az 1-ben sampon és hajkondícionáló bioaktív kendermagolajat, fekete áfonya kivonatot és aminosavakat tartalmaz, mely felfrissíti és láthatóan erősíti a hajat.

Kosárba
EAN kód:5060391841854
Márka:Dr.Organic
Kiszerelés:265 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Organic Bio Kendermag Sampon Részletes leírás

A bioaktív kendermagolaj tartalmazza az egészséges hajhoz szükséges Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat. A 2 az 1-ben sampon és hajkondícionáló bioaktív kendermagolajat, fekete áfonya kivonatot és aminosavakat tartalmaz, mely felfrissíti és láthatóan erősíti a hajat.

Bioaktív, természetes, bio összetevők:

KendermagolajAloe veraKomlókivonatHibiszkuszkivonatZsurlókivonatGurjum balzsamolajPálmarózsaolajEukaliptusz-levélolajRozmaring-levélolajKámforolajMentaolaj     PacsuliolajGerániumolajVetiverolajCitromhéjkivonatCipruskivonatKubebaolajLevendulaolajZöldtealevél kivonatGinko levél kivonatFeketebodza kivonatFekete áfonya kivonat

Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik.**Kivétel a víz és a sóNem tartalmaz: parabént, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.Kiszerelés: 265 ml


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.