Himalaya Proteines Sampon Hajhullás Ellen 400 ml

Himalaya Proteines Sampon Hajhullás Ellen 400 ml

Raktáron

Himalaya gyenge, hajhullásra hajlamos hajra kifejlesztett, proteines sampon.  .

1 858 Ft
egységár: 4,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8901138815943
Márka:Himalaya
Kiszerelés:400 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Proteines Sampon Hajhullás Ellen 400 ml Részletes leírás

Himalaya Proteines Sampon Hajhullás Ellen - 400 ml

Táplálja a hajat, láthatóan csökkenti a hajtöredezés miatti hajhullást. Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű. Egyedülálló kettő az egyben formula, mely táplálja a hajgyökereket és erősíti a gyenge hajszálakat. Csökkenti a hajtöredezés miatti hajhullást, kondícionál és javítja a haj textúráját. A különleges indiai gyógynövény, a Butea Frondosa erősíti a hajat. Az Eclipta javítja a haj textúráját, míg a Pongamia Pinnata antibakteriális hatásáról ismert. Festett, dauerolt hajra is használható. Klinikailag bizonyított hatékonyságú. Állatokon nem tesztelték.

Fő összetevők:

  • Ricinusolaj (Ricinus communis): gazdag ricinolénsavban és E-vitaminban. Eltávolítja az elhalt hámsejteket.
  • Koffein (Caffeine): stimulálja a hajhagymákat, amivel támogatja a haj növekedését

Használata: Gyengéden masszírozd be a nedves hajba és fejbőrbe, majd bő vízzel öblítsd le! Szükség esetén ismételd meg!

Összetevők: Water / Aqua, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycol Distearate, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-7, Eclipta Prostrata Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Vetiveria Zizanoides Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Pongamia Pinnata Seed Extract, Cicer Arietinum Seed Extract, Butea Frondosa Flower Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Disodium EDTA

Figyelmeztetés: Gyermekek 3 éves kor alatt ne használják! Száraz, hűvös helyen, 25 °C alatt tárolandó! Szembe ne kerüljön! Amennyiben ez megtörténik, vízzel alaposan öblítse ki!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.