Kneipp fürdőkristály szabad légutak fürdőkristály eukaliptus 60 g

Kneipp fürdőkristály szabad légutak fürdőkristály eukaliptus 60 g

Raktáron

Kneipp Szabad légutak fürdőkristály eukaliptusz tartalmának köszönhetően tisztítja a légutakat, átmelegíti a testet és egy jóleső fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval.

514 Ft
egységár: 8,57 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4008233108575
Márka:Kneipp
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kneipp fürdőkristály szabad légutak fürdőkristály eukaliptus 60 g Részletes leírás

Kneipp Szabad légutak fürdőkristály eukaliptusz tartalmának köszönhetően tisztítja a légutakat, átmelegíti a testet és egy jóleső fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval. Értékes éterikus eukaliptusz olajat tartalmaz. A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért" szervezetnek.3-12 éves gyermekeknek a Kneipp szabad légutak gyermekek számára kifejlesztett változatát ajánljuk.Alkalmazás: A tasak feltépése után, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és várj, amíg feljesen feloldódik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal!*A Villeroy&Boch (www.villeroy-boch.com) cég által tesztelve. A kristályok oldódásának vizsgálata. Az adagolás mennyiségétől függően habképződés lehetséges.A termék előnyei:Átmelegíti a testetKönnyen oldódó kristályokTermészetes tisztaságú termálsóVilleroy&Boch által tesztelve


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.