TanOrganic Organikus önbarnító olaj 100 ml

TanOrganic Organikus önbarnító olaj 100 ml

Nincs raktáron

Különösen a világos bőrűeknek ajánlott, ha kellemes napsütötte színt kölcsönöznének bőrüknek. .

Kosárba
EAN kód:5391521780171
Márka:TanOrganic
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

TanOrganic Organikus önbarnító olaj 100 ml Részletes leírás

Az aloe vera és különleges organikus olajok varázsolják puhává és ápolttá a bőrét. Vigye fel egyszerűen, akárcsak egy hagyományos testolajat - nincs szükség kesztyű használatára -, és élvezze a borágómag, a narancshéj és az argánolaj gyengéd kényeztetését! Nem csak bőrét, de az egész világot új színben látja majd!

Egész teste imádni fogja az olaj gyengédségét. Arcon alkalmazva kerülje a szemöldök és a haj vonalát, valamint ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szembe! Masszírozza az olajat lágyan a bőrbe és csak merüljön el ölelésében! Legalább 8 órán keresztül hagyja a bőrön, ne mossa le! Ez idő alatt kerülje a napfürdőzést is!

A 100%-ban természetes, minősített organikus önbarnító olajjal a nap és a szoláriumozás káros hatásai nélkül élvezheted egész évben a csodálatos barnaságot.

A benne található argán-, borágómag- és narancsolaj, valamint az aloe vera gyengéden ápolja a bőrt.

Előnyei:

Minőségi organikus aloe verával
Organikus argán-, narancs- és borágó magolajjal
100%-ban természetes és organikus összetevőkkel
Környezetbarát

Nem tartalmaz:

Mesterséges tartósítószert
Parabéneket
Mesterséges adalékanyagokat
Mesterséges színezéket és illatanyagot

Minősítések:

Ecocert organikus minősítés
Vegán

TanOrganic Organikus önbarnító olaj 100 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:ml

TanOrganic Organikus önbarnító olaj 100 ml Összetevők

Minőségi organikus aloe verával, Organikus argán-, narancs- és borágó magolajjal, 100%-ban természetes és organikus összetevőkkel, Környezetbarát

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T. B.2024. 03. 18.

  Nagyon szeretem ezt a terméket. 1 évig is elég, pedig rendszeresen használom. Értékes olajokat tartalmaz, nem büdös, mint a hasonló termékek. A szállítás gyors, pontos volt. Megbízható a weboldal.

  Nincs

  Nincs