Lepo 160 CC Krém SPF 10 Color Control No.3 Caramel 30 ml

Raktáron

Ez az innovatív és többfunkciós CC krém hidratálja, táplálja és megnyugtatja a bőrt, miközben elfedi a bőrhibákat és a bőrpírt. .

5 320 Ft
egységár: 5 320 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557009848
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo 160 CC Krém SPF 10 Color Control No.3 Caramel 30 ml Részletes leírás

Lepo 160 CC Krém SPF 10 Color Control No.3 Caramel 30 ml

Aloéval, babassuolajjal, E-vitaminnal, agyaggal és Zeolittal – korrigálja a bőr tökéletlenségeit, elfedi a foltokat és a bőrpírt.

Tápláló és bőrpuhító összetevői korrigálják a bőr tökéletlenségeit, egységessé teszik a bőrszínt, természetes megjelenést biztosítanak. Természetes, 10 SPF napvédőt tartalmaz. Minden bőrtípusra ideális.

Az összetevők
100%-a természetes eredetű
50%-a organikus.
COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS standard available at
Parabén-, szilikon-, EDTA- és PEG-mentes
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Nikkel tesztelt
Vegan OK

Aktív hatóanyagok:
BIO ALOE: az aloe barbadensis számtalan jótékony hatást fejt ki, tudományos vizsgálatok támasztják alá: hidratáló, nyugtató, frissítő és regeneráló.
E-VITAMIN: szabadgyökök elleni és antioxidáns hatást fejt ki, hozzájárul a kötőszövetek megfelelő működésének fenntartásához.
SQUALANE: növényi eredetű, behatol az epidermisz legmélyebb rétegeibe a - bőrben lévő lipid anyagokkal való affinitása miatt - elősegítve a hidrolipid film helyreállítását. Ezenkívül nagyon fontos védőhatást fejt ki a bőr oxidatív folyamataival szemben.
MAGNOLIA-KIVONAT: antioxidáns, antimikrobiális és bőrtisztító tulajdonságokkal segíti a bőrfertőzések megelőzését azáltal, hogy korlátozza a pattanások kialakulásáért felelős baktériumok aktivitását.
BIO BABASSU OLAJ: bőrpuhító és -nyugtató tulajdonságokkal.
ZEOLIT: vulkanikus eredetű mikroporózus ásvány, amely az izzó láva és a sós tengervíz találkozásából keletkezik. A molekula belsejében lévő kationok jellemzik, amelyek "molekulaszitaként" működnek. Ezenkívül a szerkezetében található ioncserélő képességének és abszorpciós erejének köszönhetően nagy mennyiségű szennyeződést, méreganyagot, nehézfémeket, növényvédő szereket és más egészségre káros anyagokat képes eltávolítani. Emiatt természetes méregtelenítőként és szagtalanítóként, valamint a nemkívánatos anyagok mennyiségének csökkentésére is használható. Számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik a bőr számára: remineralizáló és nyugtató hatásának köszönhetően képes harcolni a szabadgyökök ellen, hidratálja és regenerálja a bőrt.
KAOLIN: az agyagcsaládba tartozó szilikát. Abszorbens és homályosító funkcióval rendelkezik.

Összetevők: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Polyglyceryl-10 Stearate, Octyldodecanol, Glycerin**, Squalane, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-4 Caprate, Silica, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Magnesium Aluminum Silicate, Pentylene Glycol, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance, Sodium Stearoyl Lactylate, P-Anisic Acid/P-Anisic Acid, Magnolia Officinalis Bark Extract, Orbignya Oleifera Seed Oil/Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil*, Kaolin, Zeolite. +/- May Contain: CI 77891/Titanium Dioxide,  CI 77491, Ci 77492, CI 77493/Iron Oxides.
* biogazdálkodásból származó összetevő 
** organikus alapanyagok felhasználásával készült


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.