Fitoral Szájzselé 10 G

Fitoral Szájzselé 10 G

Raktáron

Gyulladás és fájdalomcsillapító, vérzéscsökkentő, fertőtlenítő hatású. Elősegíti a szájhigiéné helyreállítását, csökkenti az irritáció okozta nyálkahártya- és fogínygyulladást. Tartalmaz: cickafarkfüvet, orvosi zsályát, citromot, kakukkfüvet, fahéjat, borsmentát, édesköményt, ánizs olajt.

1 748 Ft
egységár: 174,82 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997395700088
Márka:Fitoral
Kiszerelés:10 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fitoral Szájzselé 10 G Részletes leírás

Gyulladás és fájdalomcsillapító, vérzéscsökkentő, fertőtlenítő hatású. Elősegíti a szájhigiéné helyreállítását, csökkenti az irritáció okozta nyálkahártya- és fogínygyulladást.Tartalmaz: cickafarkfüvet, orvosi zsályát, citromot, kakukkfüvet, fahéjat, borsmentát, édesköményt, ánizs olajt.A Fitoral alkalmazása után a szájíz kellemessé, a lehelet tartósan üdévé válik!Alkalmazása: naponta 2-3 alkalommal a gyulladt vérző ínyre vékonyan felkenjük. Műfogsort viselők fogínygyulladás esetén a műfogsor alá is alkalmazhatják.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.