Himalaya Active White Gyógynövényes Fehérítĺ Fogkrém Gél Extra Friss 75ml

Raktáron

A Himalaya Active White Fehérítő Frissítő fogkrém hatását egy növényi enzimtechnológián alapuló, gyógynövényes formula biztosítja.

1 043 Ft
egységár: 13,91 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6291107220079
Kiszerelés:75 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Active White Gyógynövényes Fehérítĺ Fogkrém Gél Extra Friss 75ml Részletes leírás

Himalaya Active White Fehérítő Frissítő fogkrém - 75 ml

A papain enzim természetes fehérítő hatásának köszönhetően a fogak rövid időn belül visszanyerik természetes színüket. Az ananászban is megtalálható bromelain enzimeknek köszönhetően akár két héten belül gyengéden eltávolítható minden foltot okozó lepedék, melynek hatására a fogak képesek újra természetes fehérségükben pompázni. Mindezt a hatást parabén mentesen és kémiai fehérítő anyagok hozzáadása nélkül biztosítja. Napi kétszeri fogmosás mellett hosszú távon fenntartható vele a fogak fehérsége. A fogíny épségét miswak és természetes ínyfeszesítő összetevők segítségével garantálja. A miswak egy évszázadok óta használt, arakfából készült szájápolási eszköz, mely hatóanyag tartalmának köszönhetően fogkrém használata nélkül is képes hatékonyan tisztítani a fogakat. Antimikrobiális hatású szegfűszeg tartalma pedig gondoskodik a kellemetlen szájszag elleni küzdelemről, miközben a friss mentol antibakteriális hatásával friss leheletet biztosít.

Főbb összetevők:

  • Papaja (Papain): a papajában található enzim (papain) természetes fehérítő hatása miatt a fogzománcon található foltok eltávolítására alkalmas.
  • Ananász (Bromelain): az ananászban található enzim (bromelain) fellazítja a zománcra lerakódott lepedéket és szennyeződéseket.
  • Mentol (Menthol): természetes frissítő és antibakteriális hatású hatóanyag. Hosszan tartó friss leheletet biztosít.
  • Szegfűszeg (Eugenia caryophyllata): antimikrobiális hatásának köszönhetően segít a kellemetlen szájszag elleni küzdelemben.
  • Miswak (Salvadora persica): összehúzó tulajdonsággal rendelkezik, így feszesíti a fogínyt. Segít a fogínygyulladás és a fogínyvérzés megelőzésében.

Használata: Alaposan mosd meg a fogad legalább naponta kétszer vagy fogorvosod javaslatának megfelelően!

Összetevők: Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Aqua, Sodium Lauryl Sulphate, Flavor, Sodium Carboxy Methyl Cellulose, Silicon Dioxide, Titanium Dioxide Menthol, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Salvadora Persica Stem Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Shell Extract, Thymol, CI 42090, Papain, Bromelain, Limonene

Figyelmeztetés: Hat éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében: szülői felügyelet mellett mosson fogat és borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére! A fogkrémet ne nyelje le! Fogmosás után alaposan öblögessen! Szobahőmérsékleten tárolandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.