Lavera Neutral foggél Tengeri Só-Kovasav

Raktáron

Alkalmazható: fluorid allergia és homeopátiás kezelés, illetve érzékeny fogak és fogíny esetén. .

2 174 Ft
egységár: 28,99 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4021457601448
Márka:Lavera
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lavera Neutral foggél Tengeri Só-Kovasav Részletes leírás

A Neutral fogkrém alaposan tisztítja az érzékeny fogakat. A kovasav tisztítótestecskék és a tengeri só különösen kíméletesek, célzottan távolítják el a lepedéket, megőrizve a szájflórát. A fogkrém emellett fluorid és foszfát mentes, valamint homeopátiás kezelések során is alkalmazható.

fog- és ínyérzékenység esetén
foszfát és fluorid mentes
alkalmas homeopátiás kezelések során is

Alkalmazható: fluorid allergia és homeopátiás kezelés, illetve érzékeny fogak és fogíny esetén. Fluorid és foszfát mentes. Gyengéden tisztít és eltávolítja a foglepedéket anélkül, hogy a szájflórát irritálná. A tengeri só megakadályozza a fogszuvasodást és fogkőképződést. A kovasav a természetes fogtisztításról gondoskodik. A német NaTrue által ellenőrzött natúrkozmetikum, vegán.

Lavera Neutral foggél Tengeri Só-Kovasav Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.