Oral-B Super Floss fogselyem

Oral-B Super Floss fogselyem

Nincs raktáron

3 az 1-ben fogselyem, 50 előre vágott fogselyemszál, fogszabályozókhoz, hidakhoz és széles fogközökhöz. .

Kosárba
EAN kód:4103330017369
Márka:Oral-B
Kiszerelés:50 m
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Oral-B Super Floss fogselyem Részletes leírás

Oral-B Super Floss fogselyem - 50 db

Az Oral-B Super fogselyem ideális a fogszabályozók, a hidak és a széles fogközök tisztításához. 3 egyedi részből áll: egy megerősített végből, szivacsos fogselyemből a hidak és fogszabályozók alatti területek tisztításához, valamint hagyományos fogselyemből. Ezek együtt fejtik ki a maximális tisztítóhatást.

Használata:
Tekerjen 5 centiméternyi fogselymet a középső ujjai köré! Óvatosan húzza be a fogselymet a fogközbe, a fogíny vonaláig! Hajlítsa úgy a fogselymet, hogy a lehető legnagyobb felületen érintkezzen a foggal! Finoman mozgassa fel és le a fogselymet! Minden foghoz új fogselyemszakaszt használjon! A reggeli vagy esti fogmosást követően az Oral-B fogselyem használata segít a fogak és a fogíny egészségének megőrzésében.

Oral-B Super Floss fogselyem Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 11. 21.

  Csalódtam, mert a képről nem derült ki, hogy nem én szabom meg a selyem hosszát, valamint nem izesitett. Ha ettől eltekintek, a termék végül is jó.

Anonim Felhasználó2016. 09. 07.

  A fogszabályozó készülékkel rendelkezők fogtisztítását rendkivül megkönnyíti