Szénafüvek Gyógynövényes Alvó / Pihenő Párna 18 x 27 cm 1 db

Szénafüvek Gyógynövényes Alvó / Pihenő Párna 18 x 27 cm 1 db

Nincs raktáron

Ideális utazáshoz vagy munkahelyre; illetve alváskor a fej mellé téve közvetlenül érezhetők jótékony hatásai. A pihenés mellett használhatod számítógépes munkánál a csuklód megtámasztására is. .

Kosárba
EAN kód:5999562940020
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szénafüvek Gyógynövényes Alvó / Pihenő Párna 18 x 27 cm 1 db Részletes leírás

Szénafüvek Gyógynövényes Alvó / Pihenő Párna 18 x 27 cm - 1 db

Tönkölypelyvát és 4 gyógynövényből álló keveréket tartalmazó párna. 

Télen fűt, nyáron hűt, így mindig komfortos “viselet”. Kiválóan átszellőzik, nem lehet beleizzadni. A pelyva nagyon szereti a napot, hiszen onnan nyeri energiáját. Amikor csak teheted, tedd ki a pelyvapárnádat napozni, néha-néha pedig gőzöld át és szárítsd meg a forró nyári napon.

Amiért biztosan szeretni fogod:
A kispárna bárhol, bármikor veled lehet, illata jól érezhető, de nem annyira, hogy a munkahelyeden vagy egy utazás során zavarjon másokat
ha valamiért nem szeretnél gyógynövényes tönkölypelyvapárnán aludni, de jótékony hatásait kihasználnád, a kispárna remek megoldás a fejed mellé téve
segíthet alvászavarok, éjjeli nyugtalanság esetén.
Alkalmazásával a légzés is egyenletesebbé, tisztábbá válhat, felmelegítve enyhülést hozhat menstruációs görcsök vagy megfázásos tünetek esetén is
bármilyen fájdalomra használható enyhítés céljából, migréntől a torokgyulladásig.
A pihenés és jobb közérzet mellett alkalmazhatod számítógépes munkához is, kényelmesen tartja a csuklót „egerészés” közben.
A párna fő töltete az antibakteriális tönkölypelyva. Nem telepednek meg benne kórokozók, népi megfigyelések pedig allergizáló hatásáról sem számoltak be. Mivel kovasavat bocsát ki, ha sokszor van a közvetlen közeledben, jótékonyan hathat a testi-lelki egészségedre egyaránt, segíti az ellazulást. Mivel a stressz a védekezőképesség ellensége, a gyógynövényes kispárna az immunrendszer erősítésében is szerepet vállalhat.

Emellett citromfű került bele, mert idegerősítő és nyugtató hatású. Alvási zavarokra, kezdődő depresszióra, idegnyugtatásra, ideges eredetű szívpanaszokra javasolja a népi gyógyászat. Külsőleg alkalmazható sebfertőtlenítésre, zúzódásra, reumatikus fájdalmakra.

Levendula virágot tartalmaz elősegítve a nyugodt, mély alvást. Illóolaj tartalma kiváló hatású légúti megbetegedések, hörgőgyulladás esetén. Baktériumölő hatása miatt külsőleg hasznos égési sérüléseknél, gyulladt bőr esetén és rovarcsípések ellen.

Kamilla a gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása miatt a gyógynövénykeverék egyik fontos összetevője. Sóval keveredve fokozódik a hatása, légzéskönnyítő, gyulladáscsökkentő és légúttisztító hatása rövid időn belül tapasztalható.

Borsmenta a légúttisztító és köhögéscsillapító hatása miatt kapott helyet a gyógynövény keverékben. Átütő illata segít nehézlégzés esetén, szervezetedre üdítő, frissítő hatást gyakorol. Külsőleg alkalmazva kitűnő rovarcsípések, viszketések kiegészítő kezelésére. 

Figyelmeztetés
A termék többféle mintázatú párnahuzatban kapható!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.