Medinatural Bőrápoló Olaj Argán
Medinatural Bőrápoló Olaj Argán - 1.
Medinatural Bőrápoló Olaj Argán - 2.

Medinatural Bőrápoló Olaj Argán

Raktáron

Az argánolaj a legjobb választás, ami rendkívül sokféleképpen felhasználható, a bőr sugárzó, a haj pedig fényes lesz tőle. Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, így megelőzi a ráncok kialakulását.

2 488 Ft
egységár: 124,41 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883963593
Márka:Medinatural
Kiszerelés:20 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Medinatural Bőrápoló Olaj Argán Részletes leírás

Az argánolaj a legjobb választás, ami rendkívül sokféleképpen felhasználható, a bőr sugárzó, a haj pedig fényes lesz tőle.
Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, így megelőzi a ráncok kialakulását. Megerősíti a törékeny körmöket Kiválóan vegyül az illóolajokkal, ezért tökéletes választás hordozóolajként aromaterápiás felhasználásra is.
Bőrpuhitó,kondicionáló minden típusú, de különösen a száraz vagy vízhiányos öregedő bőr ápolása
Az argánolaj a természetben előforduló növényi olajok közül az egyik leggazdagabb E vitaminban, ezért kiemelten száraz vagy vízhiányos bőr, illetve öregedő bőr ápolására ajánljuk.

Bőrápolás: az argán olajból néhány (2-5) cseppet tegyünk tiszta kézbe, majd finom, gyengén simító mozdulatokkal masszírozzuk vele a bőrt, a körömágyat és az ajkat. Az argán olaj a szem körüli érzékeny területek ápolására is alkalmas. Fantasztikusan hidratál éjszakai használata során! Az argán olaj Használatával a bőr hosszú időn keresztül rendkívül puha és sima marad. Az argán olaj használatával megelőzhető a terhességi csíkok kialakulása, elősegíti a hegek és sérülések gyógyulását, narancsbőr ellen is kiváló. A MediNatural bőrápoló argán olaj önmagában, vagy más krémekkel együtt is használható.

Száraz, töredezett haj ápolására – a szép, fényes, egészséges hajkoronáért: száraz, vagy nedves hajon oszlassunk el egy kis mennyiséget a hajtőtől a hajvégekig, masszírozzuk bele a hajba. Hagyjuk hatni 30 percen keresztül, majd samponnal alaposan mossuk ki. A MediNatural argánolaj lágyítja, selymesebbé teszi a hajat, és ápolja a hajas fejbőrt. Erősíti a haj természetes ragyogását!

Körömápolás: az argán olajat vigyük fel a körömre és a körömágyra, majd alaposan masszírozzuk be. Hagyjuk hatni 5-10 percet. A rendszeres MediNatural argánolaj használata megerősíti a törékeny körmöket

Fürdőolajként: A MediNatural argán olajból néhány (2-5) cseppet tegyünk a fürdővízhez. A meleg víznek köszönhetően az olaj könnyen eloszlik a bőrünkön és fel is szívódik. A fürdőzés után bőrünk csodálatosan puha és bársonyos lesz.

Medinatural Bőrápoló Olaj Argán Összetevők

100% Triple Virgin Argania Spinosa Kernel Oil, 100% bio argán olaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 27.

  Illatmentes

Uskerth Miklósné2019. 03. 14.

  Tusolás után még a nedves bőrre, jó!

Anonim Felhasználó2017. 10. 27.

  Száraz bőrű vagyok,ezért rendeltem meg,és bevált! Első használat után már látható az eredmény.

Anonim Felhasználó2016. 11. 15.

  Kivàlò, arcbőrre hasznàlom

Anonim Felhasználó2016. 09. 06.

  Hatàsos.Kellemes èrzès.

Alizka2016. 06. 10.

  A száraz bőr ápoló csodaszere! Viszlát arckrém :)