Petra Kakaóvajas testápoló
Petra Kakaóvajas testápoló - 1.
Petra Kakaóvajas testápoló - 2.
Petra Kakaóvajas testápoló - 3.

Petra Kakaóvajas testápoló

Raktáron

Mindennapos használata mellett a bőr lágy és rugalmas marad. .

1 688 Ft
egységár: 3,38 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997901320168
Márka:Petra
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Petra Kakaóvajas testápoló Részletes leírás

Bőrrokon anyagokat tartalmazó krém, amely gyorsan felszívódik. Összetétele révén a bőrt nem irritálja, kíméletesen zsíroz és puhít. Mindennapos használata mellett a bőr lágy és rugalmas marad.

A Petra termékcsalád minden tagjához olyan hatóanyagokat használunk, amelyek nemzetközi cégek kutatóinak, fejlesztőinek évtizedes tapasztalatainak felhasználásával készülnek.

A termékek döntő többsége egy, vagy több gyógynövény kivonatát is tartalmazza. A gyógynövény kivonatok ma már analitikai módszerekkel is kimutatható alkotóelemei növelik a termékek hatásosságát. Fejlesztésünk alapelve, hogy bőrünk, testünk ápolására olyan anyagokat használjunk, amelyek a bőrön át felszívódnak, amelyeket a bőr befogad és hasznosít.

Petra Kakaóvajas testápoló Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.