Faith In Nature Aloe vera - Ilang ilang tusfürdő-habfürdő

Faith In Nature Aloe vera - Ilang ilang tusfürdő-habfürdő

Nincs raktáron

Száraz és normál bőrre. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz parabén-mentes, pH értéke hasonló a test pH értékéhez. Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó aloe vera hatékonyan hidratálja a bőrt, antibakteriális hatása révén kiváló védelmet nyújt a kórokozókkal szemben.

Kosárba
EAN kód:708002400537
Márka:Faith in Nature
Kiszerelés:400 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Faith In Nature Aloe vera - Ilang ilang tusfürdő-habfürdő Részletes leírás

Száraz és normál bőrre. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz parabén-mentes, pH értéke hasonló a test pH értékéhez.

Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó aloe vera hatékonyan hidratálja a bőrt, antibakteriális hatása révén kiváló védelmet nyújt a kórokozókkal szemben.
Az ylang-ylang olaj nyugtatja és ápolja a bőrt.
Használja tusfürdőként a frissítő, reggeli zuhanyzáshoz vagy habfürdőként az esti lazító fürdőzéshez.

100% paraben mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. pH semleges.

Faith In Nature Aloe vera - Ilang ilang tusfürdő-habfürdő Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Faith In Nature Aloe vera - Ilang ilang tusfürdő-habfürdő Összetevők

víz (a Lake District nemzeti parkból), ammónium-lauril-éter-szulfát (kókuszból kivont tisztítószer), bio aloe vera, kokamidopropil betain (növényi oldáskönnyítő), nátrium-klorid (bio tengeri só), Polysorbate 20 (növényi eredetű oldáskönnyítő), ylang-ylang

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.