Green Pharmacy Folyékony szappan kamilla kivonattal

Green Pharmacy Folyékony szappan kamilla kivonattal

Nincs raktáron

 A koncentrált növényi gél tisztítja és ápolja a kezét.  .

Kosárba
EAN kód:5904567050476
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Green Pharmacy Folyékony szappan kamilla kivonattal Részletes leírás

Regenerálja és simává teszi a kézbőrt. Az első lépés a nedves, puha és illatos kezekért, nap mint nap. A koncentrált növényi gél tisztítja és ápolja a kezét. Nem tartalmaz hagyományos szappant. Tökéletes gondoskodás még a száraz, irritált és érzékeny bőrre is. Védi a bőrt a kiszáradástól. A különleges, filmréteget képező összetevő, a glicerin komponens hidratál, míg a természetes kamilla kivonat nyugtatja és regenerálja a bőrt.

Használata: A pumpa segítségével kis mennyiségű gélt nyomjon a tenyerébe, habosítsa fel, kenje szét bőrén, majd öblítse le.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 07. 28.

  Nem a termékkel volt probléma.

  A csomagban leragasztva a csőr, a szappan pedig kifolyva. Nagyon dühítő,hogy így lett csomagolva. Rendeltem már máshonnan is folyékony szappant de így még nem jártam.Ilyen csomagolással még nem találkoztam. Nagyon sajnálom.