Kneipp Hát- és deréklazító Ördögcsáklya fürdőolaj

Kneipp Hát- és deréklazító Ördögcsáklya fürdőolaj

Nincs raktáron

10 fürdőhöz elegendő Magas koncentrációjú fürdőkezelések intenzív aromájú, természetes éterikus olajok a természetes egészség előnyeit hangsúlyozza aroma- és színterápia kombinációja A fürdőolaj az értékes ördögcsáklya kivonatát és természetes cajeputolajat tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:4008233109022
Márka:Kneipp
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kneipp Hát- és deréklazító Ördögcsáklya fürdőolaj Részletes leírás

10 fürdőhöz elegendő
Magas koncentrációjú fürdőkezelések
intenzív aromájú, természetes éterikus olajok
a természetes egészség előnyeit hangsúlyozza
aroma- és színterápia kombinációja
A fürdőolaj az értékes ördögcsáklya kivonatát és természetes cajeputolajat tartalmaz. Átmelegíti a megfáradt testrészeket és segít az ellazulásban. Az ördögcsáklya kivonatát a kozmetika a sporttevékenységek utáni lazító ápoláshoz használja. A cajeput illóolaj elősegíti a bőr felfrissülését és kellemes ellazulást biztosít.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2014. 12. 27.

  Semmi hatás, nagyon büdös.