Nesti Dante Luxury Hemp Soap canapa

Nesti Dante Luxury Hemp Soap canapa

Raktáron

Magas klorofil tartalma és 9 esszenciális aminosav tartalma miatt rendkívül erős antioxidáns.

2 525 Ft
egységár: 2 525,2 Ft / db
Kosárba
EAN kód:837524003923
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nesti Dante Luxury Hemp Soap canapa Részletes leírás

LUXURY, HEMP SZAPPAN 250G

A Nesti Dante új luxus natúr szappanja. A kender, latin nevén Cannabis sativa (nem tévesztendő össze a marijuana-val, bár azonos családba tartoznak) számos áldásos hatása miatt jelenleg nagyon felkapott és divatos hatóanyag a kozmetikai iparban és a gyógyászatban egyaránt. Egy CBD nevű hatóanyagot vonnak ki belőle, mely a növénynek kizárólag a jótékony hatásait hordozza, pszichoaktív tulajdonságait nem. Magas klorofil tartalma és 9 esszenciális aminosav tartalma miatt rendkívül erős antioxidáns, mély rétegben képes javítani a bőr hidratáltsági szintjét és rugalmasságát. Másik hatóanyaga a Moringa (Moringa Olifera) amely a légszennyezettség káros hatásaitól óvja a bőrt. 

A szappan fantasztikus, friss illatát a gardénia és a frézia adják.

Összetétel: Sodium Palmate* Sodium Palm kernelate*, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Cannabis Sativa Seed Extract, Cannabis Sativa Seed, Moringa Olifera Seed Extract, Benzyl Salicylate, Eugenol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.

A *-gal megjelölt összetevők igazoltan fenntartható gazdálkodásból származnak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.