Ziaja cupuacu cukros tusfürdő-bőrradír 200 ml

Raktáron

Nagyszemcsés cukros bőrradír testre, kézre és lábra.

2 566 Ft
egységár: 2 566,45 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5901887040170
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja cupuacu cukros tusfürdő-bőrradír 200 ml Részletes leírás

Bőrápoló anyagokban és mikroviaszban gazdag alapba zárt kristálycukrot és dióhéj őrleményt tartalmaz. Használata közben aktiválja a bőr mikrokeringését. Lágyítja és simítja a bőr felszínét, csökkenti az érdességét és szárazságát. Védőréteget képez a bőrön, ezáltal hosszan tartóan biztosítja a hidratáltság megőrzését. Különleges, enyhén kakaós, mogyorós illataromája stimulálja az érzékszerveket.

HasználatKörkörös mozdulatokkal masszírozza nedves bőrébe, majd öblítse le. Naponta használható.

ÖsszetevőkSucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Tocopherol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Squalane, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.