Füstölő Gold Prema Tömjén

Raktáron

Megszabadít a megterhelő lelki szorongástól. Koncentrálja a figyelmet. Tisztító ceremóniákhoz is ajánlott. Tartalma: 10 szál/dobozÉgési idő: 40-50 perc/szál! Az illat hatása: Nyugtató illatAz illat jellege: frissítő illat.

1 224 Ft
egységár: 122,43 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999519271436
Márka:Füstölő
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Füstölő Gold Prema Tömjén Részletes leírás

Megszabadít a megterhelő lelki szorongástól. Koncentrálja a figyelmet. Tisztító ceremóniákhoz is ajánlott.Tartalma: 10 szál/dobozÉgési idő: 40-50 perc/szál!Az illat hatása: Nyugtató illatAz illat jellege: frissítő illat

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.