Himalája sómécses dupla 1 db

Himalája sómécses dupla 1 db

Raktáron

A mécsesek kellemes, atmoszferikus fényt bocsátanak ki. A harmonikus színek feszültségoldóan hathatnak a hangulatunkra. A sómécses sajátos színterápia funkciója pozitívan hathat a testre és a szellemre.

2 234 Ft
egységár: 2 233,84 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885350728
Márka:Himalája
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalája sómécses dupla 1 db Részletes leírás

A mécsesek kellemes, atmoszferikus fényt bocsátanak ki. A harmonikus színek feszültségoldóan hathatnak a hangulatunkra. A sómécses sajátos színterápia funkciója pozitívan hathat a testre és a szellemre. Negatív ionokat kibocsátva javítja a só mécses a helyiség levegőjét. A sókristály mécsesek ioncserélőnek számítanak, azaz javítják a helyiség klímáját, mivel a levegőt feltöltik az életfunkciókra jó hatással lévő negatív ionokkal. A levegőben olyan frissességet érzünk a só mécses használatakor, amit a tengerparton, vagy egy vihar után érezhetünk. Különleges fényével a sómécses a lakás dísze is lehet.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.