New Waves Eukaliptusz Szauna Illatosító Emulzió 100 Ml

New Waves Eukaliptusz Szauna Illatosító Emulzió 100 Ml

Nincs raktáron

Enyhén kámforos illatú, hűsítő, fertőtlenítő és konzerváló hatású az eukaliptuszolaj. Dezodoráló, antiszeptikus, légzéskönnyítő, idegrendszer élénkítő. .

Kosárba
EAN kód:5999567691200
Márka:New Waves
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

New Waves Eukaliptusz Szauna Illatosító Emulzió 100 Ml Részletes leírás

Enyhén kámforos illatú, hűsítő, fertőtlenítő és konzerváló hatású az eukaliptuszolaj. Dezodoráló, antiszeptikus, légzéskönnyítő, idegrendszer élénkítő.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Dr. Nemeth Laszlo2023. 01. 01.

  nincs

  A kért terméket a mai napig nem kaptam meg.