New Waves Jégcitrom Gőzfürdő Illatosító Emulzió 1000 Ml

New Waves Jégcitrom Gőzfürdő Illatosító Emulzió 1000 Ml

Nincs raktáron

Aroma kompozíció: Citrom, BorsmentaA készítményben mindkét illóolaj jótékony hatása együttesen érezhető és élvezhető. Kellemes hűsítő érzet mellett csökkenti a gyulladásos tüneteket. ALKALMAZÁS: Tetszés szerint, minimum 10 ml/1000 ml víz.

Kosárba
EAN kód:5999567690760
Márka:New Waves
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

New Waves Jégcitrom Gőzfürdő Illatosító Emulzió 1000 Ml Részletes leírás

Aroma kompozíció: Citrom, BorsmentaA készítményben mindkét illóolaj jótékony hatása együttesen érezhető és élvezhető. Kellemes hűsítő érzet mellett csökkenti a gyulladásos tüneteket.ALKALMAZÁS: Tetszés szerint, minimum 10 ml/1000 ml víz.Használat előtt felrázandó!Nem tűzveszélyes!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.