Aromax Kubebabors Illóolaj 10ml

Aromax Kubebabors Illóolaj 10ml

Raktáron

A Kelet-Ázsiában, főként Kínában őshonos trópusi fa föld feletti részeiből (kéreg, levél, virág), de főleg érett terméseiből vízgőz-desztillációval állítják elő az illóolajat. .

1 509 Ft
egységár: 150,86 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997733311389
Márka:Aromax
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aromax Kubebabors Illóolaj 10ml Részletes leírás

A Kelet-Ázsiában, főként Kínában őshonos trópusi fa föld feletti részeiből (kéreg, levél, virág), de főleg érett terméseiből vízgőz-desztillációval állítják elő az illóolajat.
A növény nevét kisméretű bors alakú terméseiről kapta.
A friss, citromos illatú illóolajat bőrtisztító, bőrnyugtató hatásáért bőrápolásra, valamint légfrissítésre ajánljuk.

Alkalmazási területei légtér fertőtlenítés és frissítés szellemi frissítés, koncentráló képesség fokozása, meditáció bőrproblémák kozmetikai kezelése rovarcsípés kezelése, rovarriasztás.

Alkalmazási formái aromalámpás párologtatás, kozmetikai készítmény.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.