Herbys ausztrál teafa illóolaj 10 ml

Herbys ausztrál teafa illóolaj 10 ml

Raktáron

A herby’s Ausztrál Teafa olaj 100% természetes, hígítatlan illóolaj, 45, 2% terpinén-4-ol tartalommal. Az olaj Ausztráliában, vízgőzdesztillációval készül. Az aktuális lepárlás után bevizsgált terpinén-4-ol tartalmát a dobozon találod.

1 475 Ft
egységár: 147,47 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999566360275
Márka:Herbys
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbys ausztrál teafa illóolaj 10 ml Részletes leírás

A herby’s Ausztrál Teafa olaj 100% természetes, hígítatlan illóolaj, 45,2% terpinén-4-ol tartalommal. Az olaj Ausztráliában, vízgőzdesztillációval készül. Az aktuális lepárlás után bevizsgált terpinén-4-ol tartalmát a dobozon találod. Az általunk forgalmazott illóolajok minden gyártási tételre vonatkozóan rendelkeznek gázkromatográfiás- és
tömegspektrometriás vizsgálattal. A beszállítói dokumentációink tartalmazzák az olajok kivonási módját, a felhasznált növényi részt, valamint a felhasznált növény: botanikai nevét,
kemotípusát és a származási helyét. Így minden fontos információval rendelkezünk az illóolajokról, melyek elengedhetetlenek a biztonságos használatukhoz.
Használhatod házi natúrkozmetikumok készítéséhez, inhaláláshoz, párologtatáshoz, takarításhoz, illatosításhoz és még számos dologra a háztartásban. A minőségével kapcsolatban bárki számára megnyugtató lehet, hogy az ételek ízesítésére alkalmas fűszercseppekhez is ezeket az alapanyagokat használjuk.

A teafa az egyik legerősebb gyógyhatású illóolaj. A teafa illóolaj az otthoni „mini patika” alapvető kelléke. Antimikrobiális tulajdonsága miatt a baktériumok, a vírusok és a gombák ellen is hatásos lehet, vagyis mindhárom típusú fertőző organizmusra, ezért egyedülállóak ezek a tulajdonságai. A teafaolaj nemcsak gomba-, baktérium-és vírusölő tulajdonsága miatt kedvelt, hanem azt is igen nagyra becsülik, hogy a teafaolaj nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát. Parazitaölő tulajdonsága is lehet.
A teafa illóolaj fertőzés gátló és baktériumölő tulajdonságai hasznos szövetségesek lehetnek a megfázás, influenza és torokfájás esetén. Tegyünk 2-3 csepp teafa illóolajat az inhalátorba. Ha orvosunk jóváhagyja, csillapíthatjuk így is a tüneteinket miközben a felírt gyógyszer(ek) kifejti(k) a hatásukat. Az illóolaj belégzése enyhítheti a fejfájást és a köhögést is, könnyíthet a légzésen, enyhítheti az orrdugulást. Megnyugtathatja a gyulladt torkot és hangszálakat.
Külsőleges felhasználás (helyi alkalmazás bőrfelületen)
Teafa illóolaj olyan ritka illóolaj, amelyet hígítatlanul is a bőrére kenhet. Közvetlenül a bőrön csak kisebb kiterjedésű körömgombára, rovarcsípésre, herpeszre és szemölcsökre használhatjuk: egy fültisztító pálcikára cseppentsünk 1-2 csepp teafa illóolajat és közvetlenül ecseteljük be a kérdéses felületet. Azonban ha nagyobb bőrfelület érintett, akkor valamilyen bőrápoló olajat hígítsunk fel 2-3 csepp teafa illóolajjal. A hidegen sajtolt herby’s mandula, csipkebogyó olaj erre kiváló lehet.
Gombaölő hatása miatt köröm-, lábgomba és felülfertőződött bőrfelület esetén is alkalmazhatjuk a teafa illóolajat lábfürdő vízben: egy evőkanál sóra cseppentsünk 10-20 csepp teafa illóolajat, majd 2-3 liter langyos vízben keverjük azt el.15 percig áztassuk be lábat, majd szárítsuk meg, ha ezt a ragyogó napsütésben tesszük, akkor ez a pozitív környezet is lendületet adhat a gyógyulásnak.
A bőrápolásban a ragyogó arcbőr elérésében segíthet, kifejezetten ajánljuk zsíros, pattanásos bőrre. A pattanások általában gyulladások, amelyeket baktériumok okoznak, kívülről megtámadva a bőrfelületet.1 kis kanál hidegen sajtolt herby’s mandula-, csipkebogyó bőrápoló olajban keverjünk el 2 csepp teafa illóolajat, majd néhány cseppet masszírozzunk a bőrbe! Megkönnyítheti a pattanások eltüntetését. Rendbe hozhatja a zsíros, pattanásos bőrt. A bőrbe bedörzsölt teafa illóolaj ,feszesítő, erősítő és bőrtisztító hatásúak lehetnek. Felfrissíthetik az idősödő bőrt.
Zsíros, korpás haj esetén segítségünkre lehet a teafa illóolaj. A fejbőr egészgégének a megőrzésében, ápolásában is nagyon hasznos társ, szövetséges lehet: 10 ml samponhoz keverjünk 2-3 csepp teafa illóolajat, majd a szokásos módon mossunk hajat. A habot hagyjuk 2-3 percig a fejünkön, majd meleg vízzel öblítsük le.
Csodákra lehet képes az alábbi megoldás: 1-2 csepp teafa illóolajat cseppentsünk 1 evőkanál hidegen sajtolt Herby’s bio argán olajba, hajmosás után a vizes hajba masszírozzuk be néhány cseppnyi értékes olajat, majd fésűvel oszlassuk el egyenletesen. Csodálatosan puha, selymes, könnyen kezelhető haja lehet tőle.
Kisebb napozás okozta égések, irritációk vagy egyéb okok miatt kialakult horzsolások, hámhiányok, vágások, bőr felmaródások, vagy rovarcsípés esetén tisztítsa meg a bőrét, majd cseppentsen 1 csepp teafa illóolajat a kérdéses bőrfelületre és hagyja megszáradni. Az érzékenységétől függően keverje hordozóolajjal, például 1-2 csepp illóolaj + 1 evőkanál és ezt kenje a kérdéses bőrfelületre és hagyja megszáradni. Naponta háromszor ismételhető. Csökkentheti a gyulladást, elősegíti a hámosodást, csillapítja az égő, viszkető érzést és enyhítheti a fájdalmat.
Utazásnál, kirándulásnál, vagy városi/út menti illemhely használata előtt és után, ha fertőtleníteni szeretné a kezét: 1 csepp teafa illóolajat cseppentsen a tenyerébe és dörzsölje szét, majd várjon 1-2 percet. Ezt követően mosson alaposan kezet, vagy törölje át a tenyerét vizes papírtörölközővel.
A herby’s ausztrál teafa illóolaj 45,2 % ban tartalmaz terpinen-4-ol-t. Ez a tulajdonsága az adott lepárlástól függ, folyamatosan változik a természet különböző hatásainak a következtében. Minden esetben feltüntetjük a dobozon a vizsgálati eredményt, és törekszünk arra, hogy a lehető legkiválóbb összetételű olajat kínáljuk a Vásárlóinknak!
A teafa illóolaj erőteljes baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonságainak köszönhetően kitűnő adaléka a háztartási tisztítószereknek . A teafa illóolaj friss illata taszíthatja a poloskákat, pókokat, hangyákat, szúnyogokat, és a tetveket is. Csepegtessünk néhány csepp teafa illóolajat a padlóápolóhoz, felmosó szerhez vagy készítsünk légfrissítőt a nem kívánatos, hívatlan vendégek ellen. Légfrissítő permet elkészítése során a teafa illóolajat hígítsuk fel vízzel egy szórófejes flakonba és permetezzük a rovarok által használt feltételezett területekre.
A penészes felület esetén is jó szolgálatot tehet a teafa illóolaj: pl. víz helyett ecettel keverjünk össze 4-5 csepp teafa illóolajat, majd szórófejes flakonba töltve fújjuk be a penészes felületet. A hatékonyság növelése érdekében kakukkfű illóolajat is keverhetünk bele plusz alkotóelemként.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.