Herbys fahéj illóolaj 10 ml

Herbys fahéj illóolaj 10 ml

Raktáron

Ha a hideg, téli levegőn alaposan átfagytak a tagjaink, érdemes egy fahéj illóolajos fürdőt vennünk, mely gyorsan átmelegít, felüdít és relaxál bennünket. A fürdőhöz a fahéj illóolajat használhatjuk önállóan, vagy más illóolajokkal keverve.

1 372 Ft
egységár: 137,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999566361258
Márka:Herbys
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbys fahéj illóolaj 10 ml Részletes leírás

A herby’s Fahéj olaj 100% természetes, hígítatlan illóolaj, mely cassia fahéjból vízgőzdesztillációval készül. Használhatod házi natúrkozmetikumok készítéséhez, inhaláláshoz, párologtatáshoz, takarításhoz, illatosításhoz és még számos dologra a háztartásban.

A fahéj illóolaj az év bármely szakában kellemessé teszi a lakás illatát, de karácsonykor és a téli hónapokban szinte minden otthon elengedhetetlen kelléke. A fahéj illóolaj párologtatásához cseppentsen az előírásoknak megfelelően előkészített aromalámpába, vagy diffúzorba pár csepp illóolajat, pl.: 1 csepp fahéjolaj + 2 csepp citrus illóolaj (citrom-, narancs-, édesnarancs-, vagy mandarin illóolajat). Az így elkészített illóolaj meleg, fűszeres illata pillanatok alatt meghitté és örömtelivé varázsolja a hangulatunkat, emellett nagyszerű légfrissítő és légtisztító is. Ez utóbbi hatása megfázásnál, vagy az influenzaszezonban is a segítségünkre lehet.

A fürdővízhez maximum 2 csepp illóolajat (vagy 2 csepp illóolaj keveréket: 1 csepp fahéj + 1 csepp narancs-, édesnarancs-, vagy mandarin illóolajat) tegyünk.
Cellulit és striák ellen a következő keverék javasolt: 1 csepp fahéj illóolajat + 6 csepp citrom, narancs, vagy édesnarancs illóolajat cseppentsünk 25 ml hordozóolajba (pl.: argán-, vagy mandula olajba) és alkalmanként, kb. 10 cseppel kenjük be a kérdéses bőrfelületet, reggel és este. Fokozhatjuk a melegítő, vérbőséget okozó hatását, ha az illóolaj keverék bőrbe való bemasszírozása előtt puha kefével, vagy egy tiszta ruhával átdörzsöljük a bőrfelületet, ezzel felpezsdítve az adott terület vérkeringését.

A pattanásos, zsíros bőr tonizálásában, a fáradt bőr felfrissítésében és az apró ráncok csökkentésében is a segítségünkre lehet a fahéj illóolaj. Ennek érdekében 2 csepp fahéj illóolaj + 25 ml hordozóolaj (pl.: argán-, vagy mandula olaj) keverékéből kenjünk pár cseppet a kérdéses bőrterületre.

Bőrön való használata előtt a következő bőrpróba végzése javasolt: egy kis bőrfelületen, higított illóolaj keverékkel (1 csepp fahéj illóolaj + 1 teáskanál hordozóolaj – pl.: argánolaj, mandulaolaj - keverékéből finom papír segítségével kenjünk az alkarunk belső felére 1 cseppet, majd várjunk 24 órát)! Csak tünetmentes bőrpróbát követően használható! Ne használja irritáció, bőrpirosodás és egyéb tünet észlelése esetén!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.