Kamala dobozos illatolaj narancs fahéj 10 ml

Kamala dobozos illatolaj narancs fahéj 10 ml

Raktáron

Külsőleg, párologtatóba ajánljuk! Az illóolajak alkalmazási területei általában: Gépkocsi illatosító: benedvesített papírzsebkendőre a kiválasztott illatból pár csepp és tegyük valamelyik fűtésnyíláshoz.

889 Ft
egységár: 88,89 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998230112110
Márka:Kamala
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kamala dobozos illatolaj narancs fahéj 10 ml Részletes leírás

Külsőleg, párologtatóba ajánljuk!
Az illóolajak alkalmazási területei általában:
Gépkocsi illatosító: benedvesített papírzsebkendőre a kiválasztott illatból pár csepp és tegyük valamelyik fűtésnyíláshoz.
Öblítő helyett: egy pohárba tegyünk kb. 1 evőkanál ecetet és cseppentsünk bele 10 csepp illóolajat vagy illatot, hígítsuk kicsit vízzel és öntsük a mosógép öblítő adagolójába.
Aromalámpába: cseppentsünk a vízbe 5-10 csepp illóolajat. Néhány ötlet:
Alváshoz: rózsafa, levendula.
Dolgozóba: citrom, borsmenta, narancs, mandarin, rozmaring. Gyerekeknek: levendula, mandarin.
Megfázáskor: citrom, euka, fenyő, borsmenta, levendula. Elmélyüléshez: Lélekcsend, szantálfa, mandarin, rózsafa, levendula.
Élénkítéshez: borsmenta, fenyő, citrom.
Füst ellen: citrom, citronella, levendula, fenyő.
Radiátorra: egy hosszúkás porcelán tálba tegyünk 1 liter meleg vizet, cseppentsünk bele 10 csepp illóolajat és tegyük a fűtőtestre.
Fürdőolajként: mézzel, vagy tejszínnel keverjünk el gyerekeknek 1 csepp, felnőtteknek 3 csepp illóolajat, öntsük a jó meleg vízzel telt kádba és vegyünk egy 20 perces fürdőt. Közvetlenül a vízbe soha ne csöppentsen illóolajat!
Frissítéshez: fenyő, citrom, citronella.
Cellulitisz ellen: citrom, levendula, narancs, rozmaring. Aranyeres ülőfürdő: levendula, kubeba, narancs, citrom.
Masszázsolajként: 50 ml növényi olajba cseppentsünk 15-20 csepp illóolajat vagy illóolaj keveréket és a masszírozandó testfelületet dörzsöljük be.
Masszázsolajként használhatunk: kukoricacsíra-, olíva-, mandula-, mogyoró-, szezám-, avokádó- és jojobaolajat is.
Nyugtatáshoz: levendula, mandarin.
Frissítéshez: citrom, narancs.
Izomlazításhoz: rozmaring, levendula, borsmenta.
Inhalálásra: 2 liter forró vízre cseppentsünk 3 csepp illóolajat (pl.: citrom, eukaliptusz, borsmenta, fenyő) és lélegezzük be a felszálló gőzöket.
Borogatáshoz: egy kanál mézhez cseppentsünk 2 csepp illóolajat és adjuk hozzá 1liter meleg vagy hideg vízhez (attól függően hűteni vagy melegíteni akarjuk-e az adott testrészt), majd egy textilzsebkendőt belemártva és kicsavarva helyezzük a fájó részre.
Szaunához: egy merőkanálnyi vízbe 3 csepp illóolajat téve ráloccsantjuk a felhevült kőre. (pl.: eukaliptusz, borsmenta)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.