Bio Baby Folyékonyszappan

Bio Baby Folyékonyszappan

Raktáron

Speciális termék a különösen érzékeny bőr számára. Minden összetevőt külön is tanulmányoztak, hogy maximális elégedettséget garantáljon a legérzékenyebb bőrűek számára. BIO BIO BABY egy kincset érő termék, melyet azért fejlesztettek ki, hogy segítsen .

1 840 Ft
egységár: 6,13 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8009335001517
Márka:Bio Baby
Kiszerelés:300 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Baby Folyékonyszappan Részletes leírás

Speciális termék a különösen érzékeny bőr számára. Minden összetevőt külön is tanulmányoztak, hogy maximális elégedettséget garantáljon a legérzékenyebb bőrűek számára.
BIO BIO BABY egy kincset érő termék, melyet azért fejlesztettek ki, hogy segítsen az anyukáknak kényeztetni és megvédeni gyermekeik bőrét, a legtermészetesebb módon, köszönhetően a legnagyobb odafigyeléssel válogatott növényeknek, melyek elismertek gyógyhatásukért.
Minden terméket a legjobb minőségű anyagokból és gyógynövénykivonatokból készítettek, figyelembe véve az AIAB és az ICEA elveit és szabályait.
(AIAB-Olasz Őkotermelők Egyesülete)
(ICEA-Környezetvédelmi Kutatóintézet)
A BIO BIO BABY kozmetikai család minden terméke bevizsgálásra került az ICEA által, melyeket számokkal regisztráltak.
A biotermesztésű kamillavirág kivonattal gazdagított folyékony szappan, kíméletesen, irritáció nélkül tisztít. Sodium Laureth Sulfátot nem tartalmaz, rendszeres napi használata javasolt.
Kellemes, enyhén illatosított antiallergén termék, optimális kiszerelésben a könnyű adagoláshoz. Ideális az egész család számára.

A Bio-Bio Baby folyékony szappan öko-biokozmetikai termék az ICEA IT033BC002 igazolási számával.
Összetevői: kamilla, termálvíz, kókusz olaj, pálma olaj, növényi proteinek, karamell, tejsav, gyümölcssav.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.