Himalaya herbals baba törlőkendő nyugtató-védő levendula-alo 56 db

Himalaya herbals baba törlőkendő nyugtató-védő levendula-alo 56 db

Nincs raktáron

Himalaya herbals baba pelenkakiütés ellen védő törlőkendő növényi aktív hatóanyagokkal.

Kosárba
EAN kód:6297000713991
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya herbals baba törlőkendő nyugtató-védő levendula-alo 56 db Részletes leírás

Himalaya herbals baba törlőkendő nyugtató-védő levendula-alo 56db

Pelenkakiütés elleni védelem. Nyugtató és védő törlőkendő, mely kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy hatékonyan hidratálja a baba érzékeny bőrét és segítsen a pelenkakiütés elleni védelemben. Parabén-, szappan- és alkoholmentes baba törlőkendő kíméletes növényi aktív hatóanyagokkal. Az aloe vera természetes bőrpuhító, segít a kiütések enyhítésében. A levendula kivonat nyugtatja a baba bőrét.
Parabén-, szappan- és alkoholmentes. Gyengédsége bababőrre tesztelve.

Főbb összetevők:

  • Aloe vera (Aloe barbadensis): természetes bőrpuhító, segít megőrizni a baba bőrének nedvességtartalmát, frissességét.
  • Levendula (Lavandula angustifolia): nyugtató, bőrregeneráló hatása jól ismert.

Használata: Húzz ki egy törlőkendőt, gyengéden tisztítsd meg a baba bőrét! Gondosan zárd vissza, hogy a kendők megőrizzék nedvességüket!

Összetevők: Water / Aqua , Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Chlorhexidine Digluconate, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Benzoate, Parfum/Fragrance, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitex Negundo Extract, Rubia Cordifolia Root Extract 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.