Motherlove Hasbalzsam Várandós Anyáknak

Motherlove Hasbalzsam Várandós Anyáknak

Nincs raktáron

A Motherlove Herbal Company elsőként jelent meg olyan kifejezetten gyógynövényekből készülő termékekkel, amelyek várandós és szoptatós kismamáknak szólnak. Kezdettől fogva piacvezető a holisztikus szemléletű testápolásban (holisztikus, a...

Kosárba
EAN kód:759160110448
Márka:Motherlove
Kiszerelés:120 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Motherlove Hasbalzsam Várandós Anyáknak Részletes leírás

A Motherlove Herbal Company elsőként jelent meg olyan kifejezetten gyógynövényekből készülő termékekkel, amelyek várandós és szoptatós kismamáknak szólnak. Kezdettől fogva piacvezető a holisztikus szemléletű testápolásban (holisztikus, azaz teljeskörű - testi, lelki, szellemi egészség a célja). Tanúsított biogazdálkodásból származó gyógynövényekből és a legfinomabb olajokból készülnek termékei és nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, tartósítószereket és mesterséges hozzávalókat így garantáltan nem károsítják sem a mamát, sem a babát. Az idő igazolta teljességen és tudáson alapuló termékeiket, melyeket úgy terveznek meg, hogy az új élet világrahozatalának és nevelésének rendkívüli feladata során táplálják, nyugtassák és ápolják az anyákat és kisbabáikat.

Motherlove Hasbalzsam Várandós Anyáknak Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 04. 07.

  rugalmasan tartja a borom, igy a 6. hónapban stria mentesen no a pocak!