Ziegler Kakaós Ostya Édesítőszerrel

Ziegler Kakaós Ostya Édesítőszerrel

Nincs raktáron

Termék összetevők: kakaós krém min. 75% (édesítőszer: maltit; pálmazsír, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír; zsírszegény kakaópor (15%)); ostyalap (búzaliszt, napraforgóolaj, emulgeálószer: szójalecitin; térfogatnövelő szerek: nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát; étkezési só, antioxidáns: aszkorbinsav).

Kosárba
EAN kód:5998016700364
Márka:Ziegler
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziegler Kakaós Ostya Édesítőszerrel Részletes leírás

Termék összetevők:

kakaós krém min. 75% (édesítőszer: maltit; pálmazsír, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír; zsírszegény kakaópor (15%)); ostyalap (búzaliszt, napraforgóolaj, emulgeálószer: szójalecitin; térfogatnövelő szerek: nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát; étkezési só, antioxidáns: aszkorbinsav).

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet

Energia 1975 kj / 475 kcal

Zsír 29g
amelyből telített zsírsavak 18g
Szénhidrát 58 g
amelyből cukrok 0g
amelyből poliolok 31g
Fehérje 5,7g
Só 0g

Ziegler Kakaós Ostya Édesítőszerrel Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Hercegné K. Anita2019. 03. 21.

  Fincsi :)