Farkaskonyha youti training szarvas jutalomfalat 100 g

Raktáron

Jó kutyád van. . ? Neki is jár egy Youti! A sikeres tréning elengedhetetlen kelléke, 100% szarvasból! Ideális méretű ínycsiklandó mini falatkák, amivel bármire ráveheted a kis haspókodat! Nem kell rágnia - 1 falat 1 pillanat és máris újra koncentrálhattok a tréningre.

3 086 Ft
egységár: 30,86 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999566461705
Márka:Farkaskonyha
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Farkaskonyha youti training szarvas jutalomfalat 100 g Részletes leírás

Jó kutyád van..? Neki is jár egy Youti! A sikeres tréning elengedhetetlen kelléke, 100% szarvasból!  Ideális méretű ínycsiklandó mini falatkák, amivel bármire ráveheted a kis haspókodat!



Nem kell rágnia - 1 falat 1 pillanat és máris újra koncentrálhattok a tréningre.  Figyelem: kizárólag JÓ kutyáknak! ui: ... csak óvatosan a kutyasuliban, ezt a falatot mások is megirigyelhetik!



ÖSSZETEVŐK: 95% szarvashús, növényi kivonatok, ásványi anyagok A



NALITIKAI ÖSSZETEVŐK: nyersfehérje 39,00%, nyerszsír 16,50%, nedvességtartalom 15,00%, nyershamu 30,00%, nyersrost 1,75%


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.