Beaming Baby Organikus body 3-6 hó

Beaming Baby Organikus body 3-6 hó

Raktáron

Beaming Baby body speciális bio pamut jersey-ből készült, mely lágyan öleli körbe a babákat alvás közben, biztosítva a picik nyugodt álmát és biztonságérzetet. Praktikus, hiszen könnyen feladható, elasztikus és egyszerűvé teszi az éjszakai pelenkacseréket.

2 540 Ft
egységár: 2 540 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060064441459
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Beaming Baby Organikus body 3-6 hó Részletes leírás

Beaming Baby body speciális bio pamut jersey-ből készült, mely lágyan öleli körbe a babákat alvás közben, biztosítva a picik nyugodt álmát és biztonságérzetet.

Praktikus, hiszen könnyen feladható, elasztikus és egyszerűvé teszi az éjszakai pelenkacseréket.

2 db / csomag

A Beaming Baby 100% organikus termékek alapanyagai ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak és nagyon szigorú feldolgozási és gyártási folyamaton esnek át, így mentesek a káros adalékanyagoktól, nem kell tehát aggódnod, hogy gyermeked bőre vegyszerekkel érintkezik.

ÖSSZETEVŐK
100% bio pamut, Biológiailag lebomló, komposztálható csomagolás

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.