Naturhelix fülgyertya teafa 2 db

Naturhelix fülgyertya teafa 2 db

Raktáron

A teafa illóolajjal átitatott Naturhelix fülgyertya használatát fülpanaszok, megfázás, légúti problémák esetén ajánljuk. .

1 233 Ft
egységár: 616,4 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882290447
Márka:Naturhelix
Kiszerelés:2 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturhelix fülgyertya teafa 2 db Részletes leírás

Alkalmazási javallat: enyhébb fülpanaszoknál, relaxációs eszközként, kozmetikai kezelés vagy masszázs kiegészítéséül.

Bárkinek, aki: rendszeresen szabadban vagy poros környezetben dolgozik, sokat repül, rendszeresen vízi sportot űz.
A hallójárat bejáratához helyezett fülgyertya égése során a hallójáratban enyhe, pulzáló, rezgő hő- és kürtőhatás keletkezik. Az így kialakult „masszírozó” hatás áttevődik a dobhártyára is. A dobhártya a pulzáló nyomásingereket, a lassú vibrációt a középfülbe, a középfül a belső fülbe továbbítja. Ez az összetett vibrációs- és nyomáskiegyenlítő folyamat pozitív hatást gyakorolhat a fül teljes rendszerére, az arc- és melléküregekre.
Számos meridián- és akupunktúrás pont található a fül környékén illetve a hallójáratban. Ezeket a nehezen elérhető pontokat kitűnően stimulálja a fülgyertya. Így a fülgyertyázás sajátos módon segít a felborult energiaegyensúly visszaállításában és megtartásában.

Fontos: A beszáradt, bekövesedett vagy extrém nagy mennyiségű fülzsírt a fülgyertya nem tudja fellazítani. Ezen képletek eltávolítása kizárólag szakorvos feladata. Az eltávolítás után újra felgyülemlés megelőzésére alkalmas lehet a rendszeres fülgyertyázás.

Fontos információ: A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. A fülgyertya gyógyhatását a konvencionális orvostudomány nem igazolja. A fülgyertyázást igazoló tapasztalatok az alternatív és természeti gyógymódokban rejlenek. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges krónikus panaszaival kapcsolatosan keresse fel kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét. Használat előtt olvassa el a gyertyához mellékelt, részletes tájékoztatót.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 05. 26.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.