Réde csíráztató üvegtál szűrővel 1 db

Réde csíráztató üvegtál szűrővel 1 db

Raktáron

Hulladékszegény megoldás csírák otthoni nevelésére. Használatával biztosított a fejlődő csírák folyamatos szellőzése. .

3 283 Ft
egységár: 3 282,76 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999036843079
Márka:Rédei
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Réde csíráztató üvegtál szűrővel 1 db Részletes leírás

Csíráztató szita és szép alakú üvegtál csíranövények egyszerű neveléséhez, például retek, búza, lucerna, mustár, brokkoli csírákhoz.
Mosogatógépben tisztítható.

A doboz tartalma:
1 db csíráztató szita és 1 db üveg alátét csíranövények nevelése

Méretei:
14 cm széles és 8 cm magas.

Használati útmutató:
1. Öblítés:
1-1,5 teáskanállal a választott csíráztatni való magból oszlass el egyenletesen a szitán, majd folyó víz alatt öbltísd le alaposan őket.

2: Beáztatás:
Töltsd fel vízzel az üveget a peremig és tedd bele a szitát a magokkal egy éjszakára. Figyelj rá, hogy a magok lebegjenek a víz tetején, hogy a kellő mennyiségű folyadékot magukba tudják szívni.

3. Csíráztatás:
Az edényben lévő vizet minden nap cseréld és a magokat öblítsd át folyó víz alatt (általában napi kétszer, de ez függ az adott csíráztatni való magtól is). A magok gyorsan elkezdenek csírázni, ilyenkor már nem kell, hogy a vízben álljanak, a kifejlődő kis gyökereik elegendő vizet tudnak felszívni.

4. Csírák elkészítése:
A használt vetőmag fajától függően a csírázás 4-8 napig tarthat. Minél hosszabban állnak a csírák, annál lágyabb lesz az ízük. Felhasználásuk rendkívül sokrétű, alkalmasak köretnek, de levesek vagy saláták alkotói is lehetnek. Kiválóan díszíthetik is a különféle salátákat és leveseket. Minden gyermek számára nagy élmény egy vajas kenyér, amire csírát szórtak!

A szita anyaga: PP polipropilén.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.