Bocnroll fruits almás szendvics csomagoló 1 db

Raktáron

Mosható, strapabíró, tartós anyagból készült szendvicscsomagoló, az alufóliánál 99, 8% -kal alacsonyabb a karbon lábnyoma. BPA mentes, PVC mentes, ftalát mentes, ólommentes, melamin mentes, vegán termék, 5 év az élettartama, mosógépben mosható.

3 203 Ft
egységár: 3 202,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8425402688007
Márka:BocnRoll
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bocnroll fruits almás szendvics csomagoló 1 db Részletes leírás

Mosható, strapabíró, tartós anyagból készült szendvicscsomagoló, az alufóliánál 99,8% -kal alacsonyabb a karbon lábnyoma. BPA mentes, PVC mentes, ftalát mentes, ólommentes, melamin mentes, vegán termék, 5 év az élettartama, mosógépben mosható. Változtatható méretű, kiterítve alátétként szolgál.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.