Snackngo fruits kókusz ételtasak 1 db

Raktáron

A Snack’n’Go fruits kókusz ételtároló uzsonnás tasak, nasi tasi, keksz tartó, gyümölcs tasak, ételtároló tasak. .

3 203 Ft
egységár: 3 202,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8425402688052
Márka:BocnRoll
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Snackngo fruits kókusz ételtasak 1 db Részletes leírás

A lényeg, hogy kérlek ne használj eldobhatót, hanem válaszd a megbízható minőséget és a hosszú élettartamot. A pénzedet így nem hulladékra költöd, hanem “zöldbe-fektető” vagy “zöld-befektető” leszel. Máris jobban hangzik és nem csak hangzik.

Az ételtároló 5 év élettartamú, mosható, strapabíró és tartós anyagból készül.
Az ételtároló elsődleges célja, hogy tartós legyen, mert így valósul meg az, hogy valóban nem lesz szükséged az eldobható csomagoló anyagokra. A textilből készült termékek közel sem ilyen tartósak, az étellel folyamatosan kapcsolatban vannak, a textilszálak között megrekednek a morzsák és ételdarabkák. Így pedig gyorsabban romlik az étel, ezért a mindennapos mosás elengedhetetlen lenne, a textil pedig ezt szinte biztos, hogy hosszú távon nem tolerálja ezt jól.

A gyártó odafigyel arra, hogy ez az anyag, ami közvetlenül érintkezik az étellel, ne legyen ártalmas az ételedre és az életedre se. Fontos, hogy a tasak belseje gusztusos marad, hogy bele tudod tenni a nasidat vagy a kockaszendvicsedet, a gyereknek a kesudiót, mazsolát.

A Snack’n’Go Patchwork Kék ételtároló kis súlyú, ha nincs benne étel, gyakorlatilag a farzsebedbe is rakhatod, 0 helyet foglal.

Tépőzárral záródik, melyet mosáskor zárj vissza, hogy ne kezdje ki a többi ruhadarabot.

Mérete: 18 x 18 cm

Anyaga: külső: 100% poliészter, belső 100%  TPU (termoplasztikus poliuretán)
30 °C-on mosógépben mosható, BPA mentes anyagból készült. Folttaszító belső réteggel ellátva.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.