Biotech wave shaker zöld 600ml 1 db

Biotech wave shaker zöld 600ml 1 db

Raktáron

A shaker az edzés előtti vagy utáni étrendkiegészítő porok folyadékkal való elkészítéséhez.  A shakerből az elkészült turmix egyből elfogyasztható.   .

1 110 Ft
egységár: 1 110,23 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076207459
Márka:Biotech
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech wave shaker zöld 600ml 1 db Részletes leírás

A shaker pohár praktikus, kupakkal ellátott fedőrészt tartalmaz, illetve keverőrácsot is, amely segít a csomók tökéletes elkeverésében. A shaker használatakor mindössze annyit kell tenned, hogy a szükséges mennyiségű por alakú táplálékkiegészítőt a shaker pohárba öntöd, hozzáadod a szükséges mennyiségű vizet, és máris kész a proteinturmix. Könnyű és egyszerű bárhol is vagy, akár az edzőteremben, otthon, vagy egy csendes parkban egy padon üldögélve a kemény edzés után. A modern shakerek elengedhetetlenek azok számára, akiknek fontos a minőség, a gyorsaság és a hatékonyság.
BioTechUSA keverőpalack. Könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben.
Könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben.
BPA mentes.

A shaker használata és előnyei:
A shakerek mára az egészséges és aktív életmód fontos részévé váltak. A shaker pohár hasznos tartozék minden sportszeretőnek, aki fehérjét, vagy más por formájú kiegészítőket fogyaszt, de bizonyos típusok alkalmasak gyümölcs- és zöldséglevek kényelmes fogyasztásához, vagy akár saláta dresszing készítéséhez, arról nem is beszélve, hogy vizet is ihatsz belőlük, tehát sport kulacsként is használhatók.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.