Guardini tortaforma - 28 cm

Guardini tortaforma - 28 cm

Raktáron

Az egyik legklasszikusabb torta forma, még magasabb minőségi színvonallal, hogy a legbiztonságosabb és leginnovatívabb anyagokat kínáljuk Önnek. A Guardini Ilaflon Special kétrétegű, karnauba viasz alapú tapadásmentes bevonattal.

2 537 Ft
egységár: 2 537,25 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8006043015386
Márka:Guardini
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Guardini tortaforma - 28 cm Részletes leírás

A karnaubaviaszt a Brazíliában termesztett Copernicia prunifera pálma leveleiből nyerik , és a növény által végrehajtott természetes gyantázási eljárás eredménye. A tanúsítás egy olyan módosítás, amelyen a levél felülete átmegy annak érdekében, hogy az esős évszakban megnőjön a vízzárósága.

Ezt a természetes úton előállított viaszt a száraz évszakban gyűjtik pelyhek formájában. A különféle ágazatokban széles körben használatos, megújuló, és a B-Nat vonal tapadásmentes bevonatának előállításához használják, amely nagyobb fényt ad a formáknak a természetesen tapadásmentes formákhoz .

A Copernicia pálmaültetvények is IBD tanúsítvánnyal rendelkeznek . Ez a tanúsítvány igazolja, hogy a viasz begyűjtése a társadalmi normáknak megfelelően és ökológiailag megfelelő munkakörülmények között történik.

A karnaubaviasz exportja egy FAIR FOR LIFE tanúsítvánnyal rendelkező üzemeltetőn (tanúsított ellátási láncon) keresztül történik.

A Bnat termékcsalád csomagja FSC-tanúsítvánnyal rendelkező ellátási láncból származik , azaz felelősen kezelt erdőkből.

A B-Nat vonal sima tortaformája valójában többféle elkészítésre alkalmas, a klasszikus süteményektől, mint a piskóta vagy joghurtos süteményekig és a gyümölcstortákig.

Made in Italy termék. Mérete: 28x5,2 cm.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.