Könyv: b-fit! minden ami mozgás 1 db

Könyv: b-fit! minden ami mozgás 1 db

Nincs raktáron

A könyvsorozat első részében a mozgásról tudhatsz meg minden fontos információt, megismerheted a testedet, szervezetedet.  .

Kosárba
EAN kód:9789630881791
Márka:Könyv:
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Könyv: b-fit! minden ami mozgás 1 db Részletes leírás

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója, több mint tízéves edzői tapasztalattal a háta mögött elárulja neked mi kell ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott, a tükörbe nézve elégedett és ami a legfőbb, egészséges legyél. Végig melletted lesz, és segít abban, hogy életedben egyensúlyba kerüljön a mozgás, az egészséges táplálkozás és a pihenés.
Megosztja Veled tapasztalatait; azokat a gyakorlatokat, trükköket és tippeket, amik "társaid" lesznek edzéseid során; akár súlyod csökkentésével szálkásítani, formálni szeretnéd az alakod, akár némi izomra szeretnél szert tenni.
Készülj fel, mert miután kiolvastad, meg sem állsz majd a következő edzőteremig vagy futópályáig. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.