Futuro háttámasztó öv S-M 1 db

Raktáron

A rögzítőpárnák segítenek a fájó izmok célzott támogatásában. Orvostudományi és mérnökszakértői csapatunk támogatásával. Rendeltetésszerű használat: Merev, túlerőltetett vagy fájó hát támogatására. Használja a következőkhöz: Gyaloglás, alacsony megterhelés, testtartás javítása.

18 649 Ft
egységár: 18 648,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4046719423750
Márka:Futuro
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Futuro háttámasztó öv S-M 1 db Részletes leírás

A rögzítőpárnák segítenek a fájó izmok célzott támogatásában. Orvostudományi és mérnökszakértői csapatunk támogatásával. Rendeltetésszerű használat: Merev, túlerőltetett vagy fájó hát támogatására. Használja a következőkhöz: Gyaloglás, alacsony megterhelés, testtartás javítása. Úgy terveztük, hogy párnáival célzottan a húzódó, fájó izmokat támogassa anélkül, hogy közvetlen nyomást gyakorolna a gerincre. Állítható a személyre szabott rögzítésért és illeszkedésért. A hátsó panel egyenletes rögzítést biztosít. Vékony, testre simuló kialakítása miatt nem akadályozza a mozgást. Légáteresztő anyag. S/M. Úgy tervezték, hogy stabil támaszt biztosítson a merev, túlerőltetett vagy fájó hátnak. Biztosítja a stabilizálást és az állítható kompressziót a merev, túlerőltetett vagy fájó hát megsegítésére. A stabil támaszt biztosító kialakítás kiválóan alkalmas edzéshez és a mindennapi tevékenységekhez. A FUTURO™ Háttámasztó Öv biztosítja azt az extra tartást és stabilitást, amelyre szüksége lehet futás, edzés vagy bármilyen napi tevékenység közben. Állítható pántokkal a biztos illeszkedésért, légáteresztő anyagból készült, hogy elvezesse az izzadságot. Maradjon magabiztos, folytassa tevékenységeit, míg a Futuro Háttámasztó Öv biztosítja, a kényelmes és stabíl tartást hátának.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.