Futuro comfort fit csuklórögzitő állítható 1 db

Raktáron

Egész napos, mindennapos kényelemre és tartásra tervezve. Mérnökökből és egészségügyi szakemberekből álló szakértői csoportunk támogatásával tervezve. Alkalmazható: Segít megtartani a gyenge, fájó vagy sérült csuklót.

7 176 Ft
egységár: 7 175,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4064035040741
Márka:Futuro
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Futuro comfort fit csuklórögzitő állítható 1 db Részletes leírás

Egész napos, mindennapos kényelemre és tartásra tervezve. Mérnökökből és egészségügyi szakemberekből álló szakértői csoportunk támogatásával tervezve. Alkalmazható: Segít megtartani a gyenge, fájó vagy sérült csuklót. A jobb és bal csuklóra egyaránt. Kiválóan alkalmas: Mindennapos tevékenységekhez otthon vagy a munkahelyen, valamint fizikai aktivitáshoz. Elvezeti az izzadságot. Lágy bélés. Négyirányú nyúlás. Könnyű használatot és felvételt elősegítő kialakítás. Méretre állítható pánt a testreszabott. Illeszkedésért és kompresszióért. A szíj stabil marad egész napos viselés esetén is. Méretre állítható. Mérsékelt stabilizálás és állítható szorítás a gyenge, sebes vagy sérült csuklók számára. Az egész napos és mindennapi kényelemre és tartásra tervezve. Könnyű használatot és felvételt elősegítő kialakítás. A kényelem és a rögzítés kéz a kézben járnak a FUTURO™ Comfort Fit csuklórögzítővel. A mindennapi tevékenységekhez ideális rögzítőnk mérsékelt stabilizálást és testreszabható szorítást biztosít a merev, gyenge vagy sérült csukló számára. A mindennapos viseletre tervezett termék kényelmét a leginkább légáteresztő anyagunk, a puha belső bélés a négyirányú nyúlás és a kontúros illeszkedés biztosítja. Az egyszerűen körbetekerhető kialakítás állítható pánttal rendelkezik. Akár dolgozik, gépel, jógázik, netán egy tenisz- vagy sportsérülést szeretne rögzíteni, mindig számíthat a FUTURO™ Comfort Fit csuklótámaszra, amely a mindennapi egésznapos kényelmét szolgálja.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.