Futuro sport térdrögzítő pánt patellatámasszal 1 db

Raktáron

Célzott nyomást fejt ki a térdre túlterhelés, ízületi gyulladás, rándulás, húzódás esetén. Mérnökökből és orvosi szakemberekből álló szakértői csoportunk támogatásával tervezve. Rendeltetésszerű használat: Segít rögzíteni a merev, gyenge vagy sérült térdízületet.

8 409 Ft
egységár: 8 409,11 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4046719349784
Márka:Futuro
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Futuro sport térdrögzítő pánt patellatámasszal 1 db Részletes leírás

Célzott nyomást fejt ki a térdre túlterhelés, ízületi gyulladás, rándulás, húzódás esetén. Mérnökökből és orvosi szakemberekből álló szakértői csoportunk támogatásával tervezve. Rendeltetésszerű használat: Segít rögzíteni a merev, gyenge vagy sérült térdízületet. A jobb és bal térdre egyaránt alkalmazható. Ideális a következőkhöz: A térd ízületi gyulladása, rándulása, húzódása. A középső párna célzott nyomást fejt ki a fájó területre. A megerősített párna nem nyomódik össze vagy lapul ki a használat során. Állítható pánt a testreszabott illeszkedésért. Könnyű súlya miatt egész nap viselhető. Légáteresztő anyag. Állítható. Tehermentesít és tartást biztosít a fájó térd számára. A térd ízületi gyulladása, patella megtámasztása vagy térdkalács irritációja esetén a FUTURO™ Térdrögzítő Pánt patellatámasszal a megfelelő választás. Zselés párnázással, állítható pánttal tervezve, hogy megfelelő tartást, tehermentesítést és nyomást biztosítson sérült, fájó térde számára. Keresse a FUTURO™ Térdrögzítő Pánt patellatámasszal elátott terméket, mely kétoldalú stabilitást nyújt, hogy mielőbb visszatérhessen kedvenc tevékenységeihez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.