Aromax inhalátor stift betét 5 db

Aromax inhalátor stift betét 5 db

Raktáron

Aromax inhaláló stifthez pamut betét utántöltő 5db. Aromax Inhaláló stifthez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtass. .

2 061 Ft
egységár: 412,28 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997733371345
Márka:Aromax
Kiszerelés:5 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aromax inhalátor stift betét 5 db Részletes leírás

Tipp: a használt pamutbetétet újra tudod használni azonos illóolajjal. Csak 100%-os tisztaságú illóolajokat használj párologtatásra!

Felhasználás: a pamutbetétek az Aromax inhaláló stifthez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtass. Ha illatot szeretnél váltani, távolítsd el a használt pamutbetétet a készülékből, és helyezz be egy újat, majd csepegtess rá ismét a kívánt illóolajból!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.