Usb Sókristály Lámpa Piramis

Raktáron

Színterápiás piramis sólámpa, USB csatlakozóval ( számítógéphez, laptophoz ) Az USB csatlakozójú kristálysó lámpa ideális és azonnal semlegesíti a számítógépek által kibocsájtott elektroszmogot, stressz oldó, nyugtató hatásúak.

4 557 Ft
egységár: 4 556,76 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885350575
Márka:Sólámpa
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Usb Sókristály Lámpa Piramis Részletes leírás

Színterápiás piramis sólámpa, USB csatlakozóval ( számítógéphez, laptophoz )

Az USB csatlakozójú kristálysó lámpa ideális és azonnal semlegesíti a számítógépek által kibocsájtott elektroszmogot, stressz oldó, nyugtató hatásúak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.