Kerámia Sópipa

Kerámia Sópipa

Raktáron

A XX. sz. végén robbanásszerűen megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légutakkal kapcsolatos megbetegedések száma. Ez egyenes következménye annak, hogy a légzőrendszerünket nap mint nap irritáló szennyeződések tömege éri.

13 116 Ft
egységár: 13 115,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881111019
Márka:Sópipa
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kerámia Sópipa Részletes leírás

A XX. sz. végén robbanásszerűen megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légutakkal kapcsolatos megbetegedések száma. Ez egyenes következménye annak, hogy a légzőrendszerünket nap mint nap irritáló szennyeződések tömege éri.

A MOB Orvosi Bizottságának ajánlásával

Mivel a levegőszennyeződés káros hatásai egyszerűen kivédhetetlenek, egyértelműnek látszik, hogy légútjainkat éppúgy tisztítani, karbantartani kellene, mint bőrünket, hajunkat stb. A barlangterápiák a maguk nemében azért olyan sikeresek, mert az ott lebegő parányi sókristály oldatokat belélegezve szinte kitisztítjuk, és ami nagyon fontos, nyugtatjuk, regeneráljuk az egész légzőrendszert. Ezek a terápiák viszont költségesek, időigényesek és helyhezkötöttek.

A sópipa olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájuthat a sókristály terápia minden előnyéhez. A kerámia szűrők közé olyan sókristályokat válogattunk, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is, akár 90%-os hatákonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedők állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a közép-miocén korban keletkeztek. A sópipa kerámia szűrőin átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió év óta őrzött jótékony hatású anyagok.


Naponta pár perc használattal kedvezően befolyásolhatjuk:

- a pollenallergiát és egyéb légúti allergiákat,
- asztmát, bronchitist,
- hörghurutot, náthát,
- légúti fertőző betegségeket,
- és nem utolsó sorban a dohányzás okozta légúti problémákat.

A készülék továbbá kiválóan alkalmas, hogy a sókristály terápiát illóolaj terápiával kiegészíthessük. A sópipa alsó kerámia szűrőjére minimális (egy csepp törtrésze) mennyiségű illóolajat csepegtetve tovább fokozhatjuk a sókristályok kedvező élettani hatását, mert a megfelelően kiválasztott illóolajok szintén regeneráló, tisztító, nyugtató hatással rendelkeznek (pl. mirha, eukaliptusz, borsmenta stb.). Illóolajok használata esetén a készülék alsó szűrője elszíneződhet, ami a sópipa működését nem befolyásolja.

A készülék hatóanyaga: kb. 5-6 dkg, a középmiocén korból származó halit sókristályok, válogatott formában.
Összetétel: NaCl 98,7%, CaSO4 0,1%, MgCl2 0,13%, Fe2O3 0,00056%, nyomokban tartalmaz még: K, J, Br

A készülék 5 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz.

Kerámia Sópipa Terméktulajdonságok

Kulcsszó:sópipa,allergia,asztma,légúti megbetegedés

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 03. 27.

  Könnyen kezelhető, mindig "kéznél" van.

Anonim Felhasználó2018. 02. 22.

  Használ.

Anonim Felhasználó2016. 04. 26.

  nekem segített allergiás köhögésemet csillapítani

Anonim Felhasználó2016. 02. 16.

  orvosi ajánlat és felügyelet nélkűl veszélyes lehet

Anonim Felhasználó2016. 01. 08.

  Kiváló termék!

H Gab2015. 09. 11.

  Nagyban enyhíti az allergiás léguti panaszokat,már első alkalom után is órákra enyhíti a panaszokat.rlem rendszeres használata még többet segít majd!ja,egy hete használom..

Anonim Felhasználó2015. 08. 26.

  hamar érezhető a hatása,úgy érzem,megnőtt a vitál kapacitásom is pár nap után már

Bakonyi Bálint2015. 07. 21.

  Már első nap érezhető a hatása, a krónikus fülgyulladásom tünetei 2 hét alatt megszűntek

Még több mutatása