Ásvány karkötő feszültségoldó 1 db

Ásvány karkötő feszültségoldó 1 db

Raktáron

'Feszültségoldó karkötő: holdkő, narancs karneol. A holdkő nyugtalanság, felgyülemlett feszültség esetén oldja a lelki görcsöket, tisztító hatásának köszönhetően rendezi a gondolatokat. A karneollal a harmóniára törekvést, a negatív gondolatok feloldását szolgálja.

1 616 Ft
egységár: 1 616,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:2256998521146
Márka:Karkötő
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ásvány karkötő feszültségoldó 1 db Részletes leírás

"Feszültségoldó karkötő:
holdkő, narancs karneol.
A holdkő nyugtalanság, felgyülemlett feszültség esetén oldja a lelki görcsöket, tisztító hatásának köszönhetően rendezi a gondolatokat. A karneollal a harmóniára törekvést, a negatív gondolatok feloldását szolgálja.
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.