Köpöly szilikon 4 féle tokban 4 db

Köpöly szilikon 4 féle tokban 4 db

Raktáron

A praktikus 4 db-os gomba alakú szilikon masszázs köpöly készlet ideális az izmok regenerációjához, a bőr fiatalításához a vérkeringés serkentése által, bőr feszesítéshez és a pórusok tisztításához. .

11 026 Ft
egységár: 2 756,48 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998054394013
Márka:Köpöly
Kiszerelés:4 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Köpöly szilikon 4 féle tokban 4 db Részletes leírás

A szilikon köpölyöző használható a bőr fiatalításához a vérkeringés serkentésével, a pórusok megtisztításához, a bőr feszesítéséhez és az izmok regenerációjához.

A levegő köpölyből történő kiszívásával vákuum alakul ki, a bőr és a lágy szövetek megemelkednek. A köpölyök felhelyezése serkenti a vérkeringést, amely aktiválja a test méregtelenítését. A szilikon masszázs köpöly használható arcon, csípőn, karokon, lábakon és narancsbőrös hason, de a vállakon, a háton és a testen is. A köpölyözés jelentősen segíti a vérkeringést és eltávolítja a merev izmok fájdalmait. A köpölyök alkalmasak a nyirokkeringés javítására és a narancsbőr eltüntetésére is.

A kis masszázs köpölyök arcfiatalításhoz, a közepes köpölyök csípőre, karokra, lábakra és narancsbőrös hasra kiválóak. A nagy köpölyök elsősorban a vállak, hát és test kezelésére szolgálnak.

Az áttetsző szilikon masszázs köpöly szett lehetővé teszi, hogy kezelés közben is figyelhesse a bőr és a lágy szövetek állapotát. A masszázs köpölyöző orvosi szilikonból készül, amely higiénikus, szagtalan és kellemes tapintású.

Használata:
A bőrt és környékét alaposan meg kell tisztítani. Javasoljuk, hogy masszázskrémet vagy gélt használjon a bőr hidratálásához. A köpöly közepét nyomja le a kezével (hogy a köpöly belsejéből kiszabaduljon a levegő). Az összenyomott köpölyt helyezze a kezelendő felületre. A nyomás felszabadulásával a bőr lassan megemelkedik.

Figyelmeztetés:
Az esetleges bőrpír elkerülése végett ne hagyja egy helyen hosszú ideig a szilikon köpölyt. Óvatosan masszírozza át a bőrfelületet a köpöllyel, megakadályozva ezzel az esetleg bőrsérülések kialakulását. Tartsa tisztán a szilikon köpölyöket. A masszázs köpölyöket a cumis üvegekhez hasonlóan fertőtlenítheti forró gőzben vagy vízben. Terhesség alatt vagy rosszullét esetén a köpöly használata nem javasolt. A szilikonos köpölyöket tárolja gyermekektől elzárva.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 04. 07.

  Maximálisan meg vagyok elégedve, azt kaptam, amit vártam.