Prima húgyúti fertőzés gyorsteszt 3 db

Prima húgyúti fertőzés gyorsteszt 3 db

Nincs raktáron

A Prima Home Test egészségügyi húgyúti fertőzés tesztjével gyorsan, már otthon is, pár perc alatt kiderítheted, mi okozza a tüneteket.  .

Kosárba
EAN kód:5999565290740
Márka:Príma
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prima húgyúti fertőzés gyorsteszt 3 db Részletes leírás

A gyorsteszt kimutatja a fehérvérsejtek (leukociták), fehérjék, nitritek és a vér jelenlétét a vizeletben, így diagnosztizálja, hogy fertőzéssel van-e dolgod.

A húgyúti fertőzés a húgyutakat érintő egyik leggyakoribb betegség, melybe beletartozik a húgycső, a húgyhólyag, a húgyút és a vese. A férfiak, a nők és a gyermekek esetében is előfordulhat, bár leggyakrabban a nőket érinti a húgyúti fertőzés, miután a rövid húgycső kedvez a baktériumok behatolásának. Ugyanakkor az idős férfiaknál is fokozottan előfordulhat, ha a prosztata megnagyobbodása gátolja a vizelet szabad áramlását.

Az egészséges emberek vizelete steril, azaz nem tartalmaz mikroorganizmusokat.

A húgyúti fertőzés tünetei: égető érzés vizelés közben vagy gyakori vizelési inger. Előfordul továbbá hogy a vizelet zavaros vagy erős szagot áraszt. 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.