Vitamin Station menopauza gyorsteszt 1 db

Vitamin Station menopauza gyorsteszt 1 db

Raktáron

Önellenőrzésre alkalmas eszköz, mely a menopauza ideje alatt megemelkedő tüszőérlelő hormon (FSH) vizeletből való kimutatására szolgál. .

3 617 Ft
egységár: 3 617,33 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999563220251
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station menopauza gyorsteszt 1 db Részletes leírás

Otthon, diszkréten elvégezhető.
Megbízható eredmény 10 perc alatt.
A dobozban 2 db teszt található.

A menopauzát az okozza, hogy a női szervezetben megváltozik a hormonális egyensúly. Ez a változás általában 45 éves kor körül kezdődik. A valódi jelek viszont csak 55 éves kor körül jelentkeznek. A menstruációs ciklus hosszának rendszertelensége a kezdődő menopauza (perimenopauza) korai jele. A tüszőérlelő hormon (FSH) mennyisége a menopauza ideje alatt nő. A Menopauza teszt akkor tudja kimutatni az FSH jelenlétét a vizeletben, ha a koncentrációja
25 mIU/ml vagy magasabb.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.