Nature Cookta étkezési szódabikarbóna
Nature Cookta étkezési szódabikarbóna - 1.
Nature Cookta étkezési szódabikarbóna - 2.

Nature Cookta étkezési szódabikarbóna

Raktáron

Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag. Beépítése a mindennapi étkezésünkbe több szempontból is jótékony hatású. Hogy miért is? Alapvetően a szódabikarbóna a nátrium-hidrogén-karbonát elnevezésű vegyület köz...

408 Ft
egységár: 1,63 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884818434
Márka:Nature Cookta
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta étkezési szódabikarbóna Részletes leírás

Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag. Beépítése a mindennapi étkezésünkbe több szempontból is jótékony hatású. Hogy miért is? Alapvetően a szódabikarbóna a nátrium-hidrogén-karbonát elnevezésű vegyület köznapi neve, melynek legjellemzőbb tulajdonsága, hogy képes szabályozni környezete pH-ját. Amellett, hogy úgynevezett pH semlegesítő hatása van (tehát mind lúgos mind savas környezettel érintkezve, a semleges állapot visszaállítására törekszik), képes a pufferolásra is, vagyis a pH változások lassítására.

Ezen tulajdonságai miatt természetes megoldást jelent a gyomorbántalmak megszüntetésére. Gyomorégés, savtúltengés esetén, oldjunk fel egy kiskanál szódabikarbónát egy pohár folyadékban, az oldat elfogyasztása után természetes módon szünteti meg bántalmainkat.
Főzés közben is javallot a nehezen emészthető, savas kémhatású hozzávalók alkalmazásakor egy csipetnyi szódabikarbónát adni az ételhez, így azok könnyebben emészhetővé válnak.

A Nature Cookta Szódabikarbóna természetes módon képes megoldani az emésztési panaszokat, így a gyomorbaj okozta fájdalmak csillapítására és a puffadás problémájának megoldására is kiválóan alkalmas.

Ezen kívül kevesek számára ismert apró konyhai trükkök bevetésére is hasznos, ha mindig tartunk otthon szódabikarbónát. Igazi, tartósan kemény tejszínhab készítéséhez elegendő egy csipet szódabikarbóna is. Élénk színűket megőrzik a zöldségek, ha főzéskor egy kis szódabikarbónát is adunk a vízhez.A sütemények szerelmesei is szép, egyenletes tésztát kapnak, ha sütőpor helyett szódabikarbónát használnak a sütés során. Bizonyos húsfélék nehezebben főnek át, így a marha- vagy vadhúsok esetén is a szódabikarbóna hatékonyabbá teszi a főzést.

Nature Cookta étkezési szódabikarbóna Összetevők

100% szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 21.

  ....

Istvánné Tiricz2019. 07. 19.

  Zöldségek gyümölcsök tisztítására használom , de sütésnél is ezt használom .

Anonim Felhasználó2019. 04. 23.

  Fürdés,lábázratashoz kiváló. Sütemények édességek is.

Anonim Felhasználó2019. 01. 31.

  kiváló étkezési célra és nagy kiszerelésű

Anonim Felhasználó2018. 12. 06.

  Kiváló termék, sokoldalúan használom.

Anonim Felhasználó2018. 12. 02.

  Tökéletes ár-érték arányú termék, amely fontos része a háztartásunknak!

Anonim Felhasználó2018. 11. 15.

  Sok mindenre jó , takarítás , mosás, egészség ,mindenre használom .

Anonim Felhasználó2018. 11. 15.

  Jó.

Még több mutatása