Nutri Free Zsemlemorzsa Pangrattato Gm.

Nutri Free Zsemlemorzsa Pangrattato Gm.

Raktáron

Összetevők:kukoricakeményítő, rizs liszt, tápióka keményítő, élesztő, dextróz, só, extraszüz olivaolaj. Adalékok:guar liszt, emulgálószerek:zsírsav mono és digliceridek, növényi rostok, cukor, lupin protein, hajdina liszt, aromák.

1 847 Ft
egységár: 3,69 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8008696022834
Márka:Nutri Free
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nutri Free Zsemlemorzsa Pangrattato Gm. Részletes leírás

Összetevők:kukoricakeményítő,rizs liszt,tápióka keményítő,élesztő,dextróz,só,extraszüz olivaolaj.Adalékok:guar liszt,emulgálószerek:zsírsav mono és digliceridek,növényi rostok,cukor,lupin protein,hajdina liszt,aromák.Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 1537KJ/363kcalProtein:2,4gSzénhidrát:80,6gCukortartalom.0,9gZsírok:2,8gTelített zsírok:0,4gÉtkezési rostok:2,6gNátrium:0,7g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.